”Höger Fram”

 

Ordförande har ordet.

Då är ännu en ny säsong igång och vi kan konstatera att det i december är 20 år sedan vår förening bildades. Själva föreningsarbetet drog sedan igång under år 2000 och detta kommer vi självklart att uppmärksamma med att ge ut en speciell jubileumskalender för 2020. Den ligger redan klar och färdig för utdelning. Vi kommer även att uppmärksamma 20-årsjubileet på fler andra sätt men det återkommer vi till längre fram.

Under den gångna vintern har det varit fokus på våra fordon. Renoveringen och färdigställandet av ”göteborgsambulansen” börjar närma sig sitt slut under överinseende av ”måndagsmekarna” som träffas på just måndagar. Ett annat gäng som även de träffas varje måndag, fast på museet i Simonstorp, har fått kämpa mot både kyla och snö men en investering i form av en värmekanon har gjort att de fått en drägligare miljö i verkstaden och arbetet med de fordon som är i behov av ett lyft.

Även denna säsong fortsätter vi med arbetet att skapa fler realistiska miljöer i syfte att erbjuda våra besökare en intressant inblick i tidigare generationers brandmannayrke. Vi deltog i det årliga brandbilsrallyt som i år kördes i Helsingborg med omnejd, mer om detta i detta Infoblad

 Välkomna till ännu en säsong.

Håkan Hagström

Ordförande

Följ oss på Facebook och på Instagram om du vill läsa mer.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close